X-sessions

Toonaangevend event

Over export, sales en leiderschap

Een event om ieder jaar naar uit te kijken: X-session. Hét netwerkevent van Noord-Nederland met topsprekers op het gebied van sales, export en leiderschap.

 

State-of-the-art kennis die we van over de hele wereld naar Noord-Nederland halen. Leden ontvangen twee toegangskaarten. Naast dat je kennismaakt met andere leden én het netwerk van de academy, ga je met nieuwe kennis naar huis. 

Vraag een lidmaadschap aan

Meld je nu aan

De X-sessions zijn toegankelijk voor leden van de Oranjewoud Export Academy, young professionals en partners. Aspirant-leden en overige geïnteresseerden zijn van harte welkom na een uitnodiging van de academy of een van onze partners.

Voor koplopers

van de toekomst

De X-sessions zijn er voor mkb-bedrijven die op kop willen lopen, die willen groeien en excelleren in het buitenland.

 

Laat je inspireren door toonaangevende experts op het gebied van export en sales, en inspireer daarna je eigen organisatie. Geen X-session meer missen? Lees over de voordelen van het lidmaatschap.

Voorgaande X-sessions

Op naar de volgende

Iedere X-session staat in het teken van een thema. Eerdere thema’s waren Crossing the Chasm en Challenger Sale, met respectievelijk de keynote sprekers Geoffrey Moore en Matthew Dixon: de ontwikkelaars van deze baanbrekende theorieën. In navolging op de X-session met Geoffrey Moore hebben we samen met hem de Masterclass Crossing the Chasm ontwikkeld.

2019 – Geoffrey Moore – Crossing the Chasm
2020 / 2021 – Geen X-sessions vanwege corona
2022 – Matthew Dixon – Challenger Sale
2023 – Meld je aan

Volgende X-sessions

Ben je erbij?

Scroll naar boven