X-sessions

Toonaangevend event

Over export, sales en leiderschap

SAVE THE DATE: 6 JUNI 2024

Een event om ieder jaar naar uit te kijken: de Xsessions. Hét business-netwerkevent van Noord-Nederland met topsprekers op het gebied van sales, export en leiderschap.

Doe waardevolle, nieuwe kennis op die je verder helpt in export en sales, en maak kennis met 100+ gelijkgestemde bedrijven en de Oranjewoud Export Academy. Benieuwd welke sprekers Geoffrey Moore, Matthew Dixon, Ruben Terlou en Bettine Vriesekoop opvolgen in 2024?

Meld je dan aan voor de volgende editie op 6 juni 2024.

Video afspelen over ruben terlou china in business xsessions

Bekijk de aftermovie van editie 2023: ‘China in business’ met o.a. Ruben Terlou, Bettine Vriesekoop en ruim 160 aanwezigen. 

Meld je aan voor de volgende editie

Donderdag 6 juni 2024

De Xsessions vinden ieder jaar plaats op een inspirerende locatie in Noord-Nederland. Als lid ontvang je twee tickets. Als niet-lid ben je ook van harte welkom en kun je een ticket kopen, inclusief borrel en diner.

Meld je aan via het formulier onderaan deze pagina, of:

Voor koplopers

van de toekomst

De Xsessions zijn er voor mkb-bedrijven die op kop willen lopen, die willen groeien en excelleren in het buitenland. Laat je inspireren door toonaangevende experts op het gebied van export en sales, en inspireer daarna je eigen organisatie.

 

Geen Xsessions meer missen? En je voorbereiden op zakendoen in het buitenland? Bekijk de voordelen van het lidmaatschap.

Voorgaande Xsessions

Op naar de volgende

Iedere editie staat in het teken van een thema. Eerdere thema’s waren Crossing the Chasm, Challenger Sale en China in business, met respectievelijk de keynote sprekers Geoffrey Moore, Matthew Dixon, Ruben Terlou & Bettine Vriesekoop. In navolging op de Xsessions met Geoffrey Moore hebben we samen met hem de masterclass Crossing the Chasm ontwikkeld.

2019 – Geoffrey Moore – Crossing the Chasm
2020 / 2021 – Geen Xsessions vanwege corona
2022 – Matthew Dixon – Challenger Sale
2023 – Ruben Terlou & Bettine Vriesekoop – China in business
2024 – Meld je aan voor de Xsessions op 6 juni 2024

Volgende Xsessions

Jij bent er toch ook bij?

Scroll naar boven