X-sessions

China in Business

8 juni, 16.00 – 21.00 uur
Abe Lenstra Stadion Heerenveen

Deze editie óók voor niet-leden 

Niet te missen voor ambitieuze bedrijven uit Noord-Nederland: de Xsessions! Hét business-netwerkevent van het Noorden staat dit jaar in het teken van zakendoen in China en de juiste ‘exportmentaliteit’. Doe waardevolle contacten op, laat je inspireren en word wijzer van sprekers als: 

Ruben Terlou

Studeerde in China en is nu begenadigd documentairemaker en China-kenner. Terlou (1985) maakte onder andere ‘De wereld van de Chinezen’, over de steeds grotere economische en politieke rol van China, en ‘Langs de nieuwe zijderoute’ met Jelle Brandt Corstius.

Bettine Vriesekoop 

Deze vijfvoudig Europees kampioene tafeltennis versloeg in 1982 de Chinese nummers 1, 2 en 3 van de wereld. Na haar topsportcarrière maakte Vriesekoop (1961) werk van China: ze schreef boeken over het land en was er tot 2010 correspondent voor NRC.

Dagvoorzitter: Pauline de Wilde (Ondernemerszaken RTL Z)

Niet lid, wel bijwonen? Dat kán deze editie. Er is een select aantal tickets beschikbaar voor niet-leden. Meld je nu aan, OP = OP.

China's rol op het wereldtoneel wordt groter en groter


Dus willen we weten: 

  • Hoe ziet het economisch wereldtoneel van vandaag en morgen eruit en welke rol speelt China?
  • Welke kansen ontstaan er voor Nederlandse bedrijven door de opkomst van China?
  • In hoeverre zijn de economische en politieke rol van China met elkaar verbonden?
  • Wat kunnen we leren van bedrijven die al succesvol zakendoen in China?
  • En wat zijn do’s en dont’s voor zakendoen met Chinezen? 

EXPORT = TOPSPORT

Internationaal zakendoen 

De huidige ontwikkelingen op het wereldtoneel maken internationaal zakendoen wellicht interessanter, maar niet persé eenvoudiger. De vergelijking met topsport is daarmee snel gemaakt. Met onder andere Bettine Vriesekoop praten we over de visie, focus en topsportmentaliteit die nodig zijn voor internationaal succes. Er worden tips, tricks en learnings gedeeld. 

Ook waardevol zónder plannen in China, want:

  • We kunnen simpelweg niet om China heen. In tal van sectoren waarin Nederlandse bedrijven actief zijn – neem alleen al Techniek en IT – groeit de rol van China. Kortom, ga je niet naar China, dan komt China wel naar jou. Deze X-sessions helpen je voor te bereiden.
  • Veel informatie tijdens de X-sessions is ook relevant voor zakendoen in andere landen.
  • Minstens zo waardevol zijn de gesprekken met andere exporterende ondernemers, zien zij jou op 8 juni?

Niet lid, wel bijwonen? Dat kán deze editie

Hét business-netwerkevent van Noord-Nederland is dit jaar toegankelijk voor álle ambitieuze bedrijven in het Noorden – ook die géén lid zijn van de Oranjewoud Export Academy:

  • Leden en introducees hebben gratis toegang, maar dienen zich wel aan te melden.
  • Niet-leden (zonder introductie) betalen 275,- p.p. exclusief btw, maar inclusief borrel, diner, toonaangevende sprekers, nieuwe kennis en contacten. Meld je vandaag nog aan via onderstaand formulier, want er is een select aantal kaarten beschikbaar, OP = OP. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je een bevestiging en BTW-factuur.

X-sessions | China in Business

Ben je erbij?

Scroll naar boven