Student Safari

Student Safari

Masterstudenten zetten tanden in jouw case

Samen met de faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Rijksuniversiteit Groningen, een van onze partners, organiseren we minstens twee keer per jaar een Student Safari. Dit is een dag waarop business-masterstudenten en docenten gezamenlijk drie bedrijven bezoeken. Na een informeel gedeelte zet de groep z’n tanden in een vraagstuk van het betreffende bedrijf.

Student safari 23 mei 2024-4

Verrassende, waardevolle ideeën

De safari is een mooie kans om getalenteerde en internationale studenten te ontmoeten, maar ook een uitgelezen moment om frisse ideeën te vergaren. Een pilot liet zien dat de studenten een kritische, out-of-the-box-kijk hebben en niet gehinderd worden door gebaande paden in je organisatie. Dit leidt tot verrassend waardevolle ideeën.

Vraagstuk hoeft niet over sales te gaan

De vraagstukken van deelnemende bedrijven kunnen over sales, maar ook heel andere onderwerpen gaan, zoals recruitment of landspecifieke thema’s. Als bedrijf ben je daar vrij in. Vooraf leg je je vraagstuk bij ons neer, zodat de studenten en docenten zich kunnen voorbereiden.

Student safari 23 mei 2024-2

Nieuw perspectief voor studenten

Voor studenten is de safari – behalve een leerzame ervaring – een kans om kennis te maken met voor hen verborgen pareltjes in de regio. Zeker voor internationale studenten is het Noorden, buiten hun studentenstad, vaak onontgonnen gebied. De Student Safari biedt de student nieuw perspectief op carrièrekansen. En wie weet blijkt het een eerste bezoek aan zijn/haar toekomstig werkgever.

Interesse in een Student Safari?

Laat het ons weten

Scroll naar boven