Masterclass Crossing the Chasm

Markt veroveren

Met een bewezen aanpak

Wil je een internationale markt veroveren, dan moet je keuzes maken, de juiste resources organiseren en een ijzersterk team om je heen vormen. Maar hoe doe je dit op de beste manier?

 

Crossing the Chasm is een bewezen aanpak om succesvol te worden in een mainstream markt. Als deze klanten je product kopen, gaat je keuze om te exporteren daadwerkelijk geld opleveren.

Het verschil maken

Start vandaag

We geven deze masterclass twee keer per jaar in samenwerking met de Chasm Group (van o.a. Geoffrey Moore). Van jouw bedrijf kunnen twee MT-leden deelnemen. Zij volgen de masterclasses met MT-leden van andere bedrijven. Aansluitend zijn er on-site sessie.

Tijdens de masterclass leer je:

Meer over Crossing the Chasm

en de Chasm Group

De masterclass is een rechtstreekse toepassing van de wereldwijde bestseller ‘Crossing the Chasm’ van Geoffrey Moore.

 

Deze toont aan wat de moeilijkste fase is bij het veroveren van een nieuwe markt: de stap van de kleine groep early adopters naar de grote mainstream-markt. Het is een kloof die je moet overbruggen – en die je kúnt overbruggen, zo bewijst Moore.

Wij haalden Geoffrey Moore hoogstpersoonlijk naar Friesland om samen met hem deze masterclass te ontwikkelen. Kennis uit eerste hand dus, maar bovenal een bewezen aanpak waarmee jij in staat wordt de kloof te overbruggen. We bieden deze unieke masterclass twee keer per jaar aan in samenwerking met Moore’s Chasm Group. Je spart met gerenommeerde experts en gelijkgestemde ondernemers om jouw exportstrategie naar een hoger plan te brengen.

On-site sessie

Aan de slag bij jouw bedrijf

Jouw masterclass Crossing the Chasm is inclusief on-site sessie: na de masterclass komt er een trainer bij jou op locatie. Jullie werken samen aan jouw organisatie en betrekken het hele team bij de nieuwe aanpak. Tijdens deze on-site sessie werken de Chasm Group en je managementteam samen aan het concreet uitrollen van je strategie.

Niet lid?

Meld je aan

Ben je niet lid, dan kun je de masterclass tegen betaling volgen en je aanmelden via het formulier. Je kunt natuurlijk ook gewoon lid worden, bekijk de voordelen.

Scroll naar boven