Masterclass Crossing the Chasm

Markt veroveren

Met een bewezen aanpak

Wil je een internationale markt veroveren, dan moet je keuzes maken, de juiste resources organiseren en een ijzersterk team om je heen vormen. Maar hoe doe je dit op de beste manier?

Crossing the Chasm is een bewezen aanpak om succesvol te worden in een mainstream markt. Als deze klanten je product kopen, gaat je keuze om te exporteren daadwerkelijk geld opleveren.

Meld je aan voor de volgende tweedaagse masterclass op 17 & 18 april 2024.

Hoe Kiestra internationaal groeide met de Crossing the Chasm-methode.

Het verschil maken

Door de kloof te overbruggen

We geven deze tweedaagse masterclass in samenwerking met de Chasm Group (van o.a. Geoffrey Moore). Van jouw bedrijf kunnen twee MT-leden deelnemen. Zij volgen de masterclass met MT-leden van andere bedrijven. Een aantal maanden later volgt een on-site sessie met de trainer bij jouw bedrijf.

Tijdens de masterclass leer je:

On-site sessie

Aan de slag bij jouw bedrijf

Ben je lid? Dan is jouw masterclass Crossing the Chasm inclusief een on-site sessie, een aantal maanden later. Hierbij komt de trainer naar jouw bedrijf om samen met je hele team gericht verder te werken aan de implementatie van de methode.

Meer over Crossing the Chasm

De masterclass is een rechtstreekse toepassing van de wereldwijde bestseller ‘Crossing the Chasm’ van Geoffrey Moore. Deze toont aan wat de moeilijkste fase is bij het veroveren van een nieuwe markt: de stap van de kleine groep early adopters naar de grote mainstream-markt. Het is een kloof die je moet overbruggen – en die je kúnt overbruggen, zo bewijst Moore.

Wij haalden Geoffrey Moore hoogstpersoonlijk naar Friesland om samen met hem deze masterclass te ontwikkelen. Kennis uit eerste hand dus, maar bovenal een bewezen aanpak waarmee jij in staat wordt de kloof te overbruggen. We bieden deze unieke masterclass twee keer per jaar aan in samenwerking met Moore’s Chasm Group. Je spart met gerenommeerde experts en gelijkgestemde ondernemers om jouw exportstrategie naar een hoger plan te brengen.

Overbrug de kloof

Meld je aan

Voor leden zijn de tweedaagse masterclass en on site-sessie inclusief voor 2 personen per lidmaatschapsperiode. Niet-leden kunnen tegen betaling deelnemen aan de masterclass. Schrijf je hieronder in (vol = vol).

Volgende editie

Datum en locatie

De vorige editie was vlot volgeboekt, dus wees er snel bij.

Scroll naar boven