Masterclass Crossing the Chasm

Markt veroveren

Met een bewezen aanpak

Wil je markt veroveren in het buitenland? Crossing the Chasm is een bewezen aanpak om succesvol te worden in een (buitenlandse) markt. Leer je product succesvol te maken in een mainstream markt. Als je deze groep bereikt, gaat exporteren daadwerkelijk geld opleveren.

Meld je aan voor de volgende tweedaagse masterclass op 20 & 21 november 2024. Zowel leden als niet-leden kunnen deelnemen.

Let wel: de vorige edities waren vlot volgeboekt, dus wees er snel bij.

Kiestra hanteerde de Crossing the Chasm-methode. In het artikel met trainer Peter van der Fluit (hieronder) lees en zie je meer voorbeelden.

mockup-artikel-crossing-the-chasm

‘Word marktleider in een niche en bereik de mainstreammarkt’

Artikel met trainer Peter van der Fluit

‘Niemand zit te wachten op een bedrijf met 1% marktaandeel. De meeste klanten kopen van de marktleider, daarom is de niche-aanpak belangrijk’ 

aldus trainer Peter van der Fluit in het artikel dat we met hem schreven. Al meer dan 40 noordelijke ondernemers maakte hij bewust van de kloof die hun product moet overbruggen om mainstream – en dus veel verkocht – te worden. ‘Je kunt bijna oneindig groeien in een niche.’ 

Download gratis het 4 pagina’s tellende artikel met:

Het verschil maken

Door de kloof te overbruggen

We geven deze tweedaagse masterclass in samenwerking met de Chasm Group van Geoffrey Moore. Van jouw bedrijf kunnen twee MT-leden deelnemen. Zij volgen de masterclass met MT-leden van andere bedrijven.

Tijdens de masterclass leer je:

On-site sessie

Ben je lid? Dan is ook een on site-sessie inclusief, een aantal maanden later. Hierbij werk je, samen met de trainer, verder bij jouw bedrijf.

Meer over Crossing the Chasm

De masterclass is een rechtstreekse toepassing van de wereldwijde bestseller ‘Crossing the Chasm’ van Geoffrey Moore. Deze toont aan wat de moeilijkste fase is bij het veroveren van een nieuwe markt: de stap van de kleine groep early adopters naar de grote mainstream-markt. Het is een kloof die je moet overbruggen – en die je kúnt overbruggen, zo bewijst Moore.

Wij haalden Geoffrey Moore hoogstpersoonlijk naar Friesland om samen met hem deze masterclass te ontwikkelen. Kennis uit eerste hand dus, maar bovenal een bewezen aanpak waarmee jij in staat wordt de kloof te overbruggen. We bieden deze unieke masterclass twee keer per jaar aan in samenwerking met Moore’s Chasm Group. Je spart met gerenommeerde experts en gelijkgestemde ondernemers om jouw exportstrategie naar een hoger plan te brengen.

De masterclass en on site-sessie met Peter hebben ons helpen focussen in het buitenland. Hierdoor hebben we bewust en goed onderbouwd kunnen kiezen voor export van ons meest volwassen product, in de meest bekende toepassing. Innoveren en experimenteren doen we in de thuismarkt.

– Erik Driessen, CEO Acquaint

Maak ook de stap

Meld je aan (vol = vol)

Voor leden zijn de tweedaagse masterclass en on site-sessie inclusief voor 2 personen per lidmaatschapsperiode.

Niet-leden kunnen voor € 4750 met 2 personen deelnemen aan de tweedaagse masterclass.

Volgende editie

Datum en locatie

De vorige editie was vlot volgeboekt, dus wees er snel bij. Schrijf je hieronder in.

Word marktleider in een niche en bereik de mainstreammarkt

Gratis interview & factsheet 

Vul hieronder je e-mailadres in en je ontvangt direct:

Een heldere uitleg van de Crossing the Chasm-methode
Best practices van o.a. Picnic, Ventura, Kiestra en ZIUZ
Plus: factsheet van de masterclass op 17 & 18 april 2024
Scroll naar boven