Inbound Marketing Programma

Start jouw online leadmachine

Start met inbound marketing

Laat je website voor je werken en genereer internationale B2B-leads. Hoe? Dat leer je tijdens het Inbound Marketing Programma. Super-concreet, interactief en afgestemd op jouw bedrijf. Het programma is specifiek ontwikkeld voor internationaal opererende B2B-bedrijven van mkb-formaat.

Het volgende programma start 17 juni 2024, waarna je maandelijks 1 sessie volgt en tussentijds coaching krijgt. Schrijf je in onderaan de pagina. Let wel: vol = vol.

Video afspelen over Inbound Marketing reacties

Deelnemers over het Inbound Marketing Programma.

Inbound Marketing Programma 2022

Wat is inbound marketing?

Inbound marketing is een marketing- en salesstrategie waarbij je inspeelt op de informatiebehoefte van je doelgroep. Je biedt gericht kwalitatieve content aan, wordt daardoor beter vindbaar, bouwt vertrouwen en autoriteit op, en trekt zo (vanzelf) kwalitatieve leads en prospects aan. Iedere stap in dit proces wordt gemeten, geanalyseerd en geoptimaliseerd.

Met inbound marketing:

Erwin Manten trainer inbound marketing

Download whitepaper & factsheet

‘Zo laat je prospects zélf naar jou toekomen’

‘Inbound marketing is niet pushen, maar pullen. Je zorgt dat prospects zélf naar jou toekomen door de content die je aanbiedt. Waardevolle content die op het juiste moment verschijnt in het online oriëntatieproces. In de whitepaper geef ik een inkijkje in het bouwen van zo’n online leadmachine.’

– Trainer en online marketeer Erwin Manten (foto).

Download gratis Erwin’s whitepaper met daarin:

Opbouw Inbound Marketing Programma

We beginnen met een zelfscan van je marketing en sales, gevolgd door een intake en een nulmeting van je website en social media: Worden er leads gegenereerd? Is er überhaupt traffic?

Je volgt vervolgens 6 interactieve sessies met 3 experts in online marketing en sales. De groep is klein (8 tot 10 bedrijven) waardoor persoonlijke aandacht en interactie gegarandeerd zijn. Bovendien krijg je tijdens én tussen de sessies 1-op-1-coaching, want jouw organisatie staat centraal.

Onder begeleiding vertaal je je organisatiedoelen naar een online strategie. En met een roadmap zet je deze om naar praktische resultaten gedurende het programma (van ca. 6 maanden) én daarna. Ook krijg je toegang tot handige templates en briefings. Stap voor stap komt jouw leadmachine op stoom.

Tussen de sessies door krijg je online coaching.

Voor wie is het programma?

Dat is aan jou

‘Inbound marketing is niet pushen, maar pullen. Je zorgt dat prospects zélf naar jou toekomen door de content die je aanbiedt. Waardevolle content die op het juiste moment verschijnt in het online oriëntatieproces. In de whitepaper geef ik een inkijkje in het opbouwen van zo’n online leadmachine’
Inbound Marketing Programma

Start je online leadmachine

Meld je aan

Voor leden is het Inbound Marketing Programma inclusief voor 2 personen per lidmaatschapsperiode

Niet-leden kunnen voor € 5.400 deelnemen aan het volledige programma, of eerst lid worden.

Data

Gezamenlijke sessies

Data zijn exclusief intakes en online coaching.

Laat je prospects zélf naar

jou toekomen!

Gratis whitepaper & factsheet 

Vul hieronder je e-mailadres in en je ontvangt direct:

De whitepaper van trainer Erwin Manten
Concrete tips voor inbound marketing
Het programma dat start in juni 2024
Scroll naar boven