Inbound Marketing Programma

Laat je website voor je werken

Met Inbound Marketing

Laat je website voor je werken en genereer internationale B2B-leads. Hoe? Dat leer je tijdens het Inbound Marketing Programma. Super-concreet en afgestemd op jouw bedrijf. Het programma is specifiek ontwikkeld voor internationaal opererende B2B-bedrijven van mkb-formaat.

Leren van experts uit de praktijk

Concreet en op maat

Jouw organisatie staat centraal tijdens het programma. Je krijgt een-op-een-coaching en volgt seminars van drie experts in (online) marketing en sales. Daarnaast krijg je toegang tot templates en briefings die je kunt gebruiken als basis voor je Inbound Marketingstrategie.

Opbouw Inbound Marketing Programma

We beginnen met een zelfscan van je marketing en sales, gevolgd door een intake en een nulmeting van je website en social media: Worden er leads gegenereerd? Is er überhaupt traffic?

 

Nadat we de huidige situatie hebben vastgesteld, kijken we naar je doelen voor de komende zes maanden en hoe we die kunnen bereiken. Je maakt samen met de experts een roadmap die de basis vormt voor jouw programma.

Voor wie is het programma?

Dat is aan jou

Voor leden is het programma inclusief. Niet-leden kunnen tegen betaling deelnemen.

 

Deelnemers zijn veelal marketing-, sales- en exportmanagers of -medewerkers, CEO’s en DGA’s. Je hoeft geen diepgaande kennis te hebben van online marketing. We hebben het programma zo ontwikkeld, dat het breed toegankelijk is en gericht op de praktijk. Je implementeert de kennis direct.

Wat is Inbound Marketing precies?

Inbound marketing is een marketing- en salesstrategie waarbij je inspeelt op de informatiebehoefte van je doelgroep.

 

Je biedt gericht kwalitatieve content aan, wordt beter vindbaar, bouwt vertrouwen en autoriteit op, en trekt zo kwalitatievere leads en prospects aan. Iedere stap in dit proces wordt gemeten, geanalyseerd en geoptimaliseerd.

Met Inbound Marketing

Niet lid?

Meld je aan

Ben je niet lid, dan kun je het Inbound Marketing Programma tegen betaling volgen en je aanmelden via het formulier. Je kunt natuurlijk ook gewoon lid worden, bekijk de voordelen.

 

Deelname aan het Inbound Marketing Programma buiten het lidmaatschap is €4.995 per persoon.

Overzicht data

Inbound Marketing Programma

Scroll naar boven