Inbound Marketing Programma

Start jouw online leadmachine

Met Inbound Marketing

Laat je website voor je werken en genereer internationale B2B-leads. Hoe? Dat leer je tijdens het Inbound Marketing Programma. Super-concreet, interactief en afgestemd op jouw bedrijf. Het programma is specifiek ontwikkeld voor internationaal opererende B2B-bedrijven van mkb-formaat.

Het volgende programma start op 12 december 2023, waarna je maandelijks 1 sessie volgt. Schrijf je in onderaan de pagina.

Video afspelen

Nog plaats voor slechts 3 bedrijven (2 personen per bedrijf)

Meld je snel aan via het formulier.

Meer info? Stuur een e-mail of bel naar 06 201 663 86.

Leren van experts uit de praktijk

Je volgt sessies van 3 experts in online marketing en sales. De groep is klein – 8 tot 10 bedrijven – waardoor persoonlijke aandacht en interactie gegarandeerd zijn. Bovendien krijg je tijdens én tussen de sessies een-op-een-coaching. Kortom: jouw organisatie staat centraal.

Onder begeleiding van de experts vertaal je je organisatiedoelen naar een online strategie. En met de roadmap die je maakt, zet je die strategie om naar praktische resultaten gedurende het programma (ca. 6 maanden) én daarna. Ook krijg je toegang tot handige templates en briefings.

Erwin Manten trainer inbound marketing

'Met inbound marketing laat je prospects zélf naar jou toekomen'

Factsheet & Blog van Erwin Manten

‘Inbound marketing zorgt ervoor dat prospects zélf naar jou toekomen door de content die je aanbiedt. Waardevolle content die op het juiste moment verschijnt in het online oriëntatieproces van je prospect.’

Dat zegt trainer Erwin Manten (foto) in zijn blog over inbound marketing. Erwin legt daarin haarfijn uit wat inbound marketing is en geeft concrete tips: voor het opbouwen van je boodschap, adverteren op Linkedin én het inzetten van video.

Download gratis de factsheet met:

Opbouw Inbound Marketing Programma

We beginnen met een zelfscan van je marketing en sales, gevolgd door een intake en een nulmeting van je website en social media: Worden er leads gegenereerd? Is er überhaupt traffic?

 

Nadat we de huidige situatie hebben vastgesteld, kijken we naar je doelen voor de komende zes maanden en hoe we die kunnen bereiken. Je maakt samen met de experts een roadmap die de basis vormt voor jouw programma.

 

Het programma bestaat uit zes interactieve sessies. De eerste sessie duurt een hele werkdag, de daaropvolgende steeds een dagdeel. Na elke sessie kun je jouw roadmap verder in praktijk brengen. Stap voor stap krijgt jouw inbound marketing vorm.

Tussen de sessies door vindt online coaching plaats.

Voor wie is het programma?

Dat is aan jou

Voor leden is het programma inclusief. Niet-leden kunnen tegen betaling deelnemen.

 

Deelnemers zijn veelal marketing-, sales- en exportmanagers of -medewerkers, CEO’s en DGA’s. Je hoeft geen diepgaande kennis te hebben van online marketing. We hebben het programma zo ontwikkeld, dat het breed toegankelijk is en gericht op de praktijk. Je implementeert de kennis direct.

Inbound Marketing Programma
Inbound Marketing Programma 2022

Wat is Inbound Marketing precies?

Inbound marketing is een marketing- en salesstrategie waarbij je inspeelt op de informatiebehoefte van je doelgroep.

 

Je biedt gericht kwalitatieve content aan, wordt beter vindbaar, bouwt vertrouwen en autoriteit op, en trekt zo kwalitatievere leads en prospects aan. Iedere stap in dit proces wordt gemeten, geanalyseerd en geoptimaliseerd.

Met Inbound Marketing

Start je online leadmachine

Meld je aan

Voor leden is het Inbound Marketing Programma inclusief voor 2 personen. Niet-leden kunnen tegen betaling deelnemen.

Word lid en profiteer direct

Als niet-lid kost het programma € 4.995 per persoon, een slimme investering van bijvoorbeeld je opleidingsbudget. Nog interessanter is het om lid te worden, dat kan al vanaf € 2.200 per jaar. Je kunt dan met 2 personen deelnemen aan Inbound Marketing én allerlei andere programma’s.

 

Direct inschrijven voor Inbound Marketing kan hieronder. Voor meer informatie over het lidmaatschap kun je ons mailen of bellen (06 201 663 86).

Data

Gezamenlijke sessies

Data zijn exclusief intakes en online coaching.

Laat je prospects zélf naar

jou toekomen!

Gratis blog & factsheet 

Vul hieronder je e-mailadres in en je ontvangt direct:

Het blog van trainer Erwin Manten
Concrete tips voor inbound marketing
Het programma dat start op 12 december 2023
Scroll naar boven