Explore the Academy

Claim your seat!

Kom kennismaken!

MKB ondernemer en internationaal actief? Schuif aan om vrijblijvend te proeven welke waarde wij jou kunnen bieden.

Tijdens het diner ervaar je in korte tijd hoe onze tafels werken. Met andere ondernemers de diepte in op onderwerpen die voor jou belangrijk zijn. Onder leiding van een expert krijg je daarnaast een teaser inbound marketing. Zo krijg je inzicht in wat online B2B sales voor jouw organisatie kan betekenen. Genoeg om een gevoel te krijgen of een lidmaatschap iets voor jou is.

Aanmelden kan hier. We verwelkomen je graag maandag 25 september van 17.30 tot 20.30 uur op Landgoed Oranjewoud.

Tafelsessies

Voor en door ondernemers
Voor en door ondernemers vormt ons DNA. De tafelsessies zijn misschien wel het beste voorbeeld van hoe praktisch en inhoudelijk leden elkaar onderling op weg helpen. In een groep met andere ondernemers ga je onder begeleiding van een onafhankelijk gespreksleider aan de gang met vraagstukken die voor jou van belang zijn. Geen belangen, geen verkoop maar een open gesprek dat binnen de muren van Oranjewoud Export Academy blijft.​

Inbound Marketing​

Komen jouw B2B leads op jouw website of die van je concurrent als ze jouw product googlen? Hoe goed werken marketing en sales in jouw organisatie samen? 

 

Altijd al willen weten hoe SEO, SEA, RFP & USP’s jouw acquisitie kunnen helpen (en wat het eigenlijk is)? 

 

Sinds 2020 organiseren wij een praktisch toepasbaar online sales/ Inbound Marketing programma voor MKB ondernemingen in B2B. Het programma draait volledig om jouw specifieke casus.

Voor wie?

Noordelijke MKB ondernemers die al (enige) ervaring hebben met export en stappen willen maken in hun internationale groei.

Kom je ook?

Meld je dan nu aan

Via onderstaand formulier ontvangen we graag je aanmelding om vrijblijvend kennis te maken met ons en ons lidmaatschap. Eventuele dieetwensen en/of het aanmelden van een collega kan je aangeven onder ‘bericht’.

Datum

Explore the Academy

Scroll naar boven