Commercial Teaching

Selling is telling?​

Nope. Selling is teaching

Wil jij: op de juiste knoppen kunnen drukken in het brein van potentiële klanten, zodat zij een behoefte ontwikkelen voor jouw product of dienst?

 

Na het Commercial Teaching-programma kun je dat. In drie trainingen leer je effectieve neuromarketingtechnieken toepassen en bouw je een ijzersterke presentatie voor jouw product of dienst.

 

Op vrijdag 22 september 2023 start het nieuwe programma. Last-minute aanmelden? Stuur een e-mail of bel naar 06 201 663 86.

Maak je klant ontvankelijk

voor jouw product of dienst
In veel salesgesprekken wordt (te) snel vanuit het eigen aanbod geredeneerd. Dat terwijl de potentiële klant dan nog nauwelijks ontvankelijk is voor jouw product of dienst. Met Commercial Teaching pak je het anders aan. Effectiever.
Je gaat werken vanuit het probleem van de klant, presenteert jouw visie op het (eigenlijke) probleem, en illustreert wat de impact van een oplossing zou zijn. Een fundamenteel andere benadering waarbij je de klant oprecht wijzer maakt en daarmee ontvankelijk maakt voor de oplossing.
Nog 2 plaatsen beschikbaar. Meld je snel aan via e-mail of bel naar 06 201 663 86.
commercial teaching

500% meer impact​

Factsheet met interview downloaden

Je expertise delen heeft 500% meer impact dan het opbouwen van een goede klantrelatie, zo hebben Matt Dixon en Brent Adamson aangetoond. Hoe je die expertrol claimt en invult, dat vertelt trainer Jacquelien Willemse (foto) in een interview waarin ze een exclusief inkijkje geeft in haar training.

“Je creëert draagvlak voor de daadwerkelijke oplossing – die jij in huis hebt”

Download gratis de factsheet met:

Opzet Commercial Teaching-programma ​

Jouw bedrijf staat centraal tijdens het programma. Daarom start je met een voorbereidende opdracht. In de werksessies die volgen ontwikkel je een commercial teaching op basis van klantwaarden en jouw USP(‘s). In de derde en afsluitende sessie vertaal je deze naar een prikkelende salespresentatie.

 

Het programma is vooral waardevol voor directeuren, eigenaren en (sales)managers van bedrijven met minimaal 10 medewerkers. Je volgt de sessies met maximaal 9 andere bedrijven. Zo leer je ook van de toepassing in andere sectoren. Na de drie werksessies kun je onder meer:

Inbound Marketing Programma 2022

Over de methode

en de trainer

Commercial Teaching is een salesmethode die ontwikkeld is door Matt Dixon en Brent Adamson, bekend van het boek The Challenger Sale. Ten grondslag aan de methode ligt jarenlang onderzoek naar werkende principes achter het verkoopproces.

 

Het programma wordt gegeven door Jacquelien Willemse, een van onze vaste trainers. Jacquelien is gespecialiseerd in neuromarketing en -sales. Aan de hand van inzichten uit de neurowetenschap leert ze bedrijven hoe ze zich kunnen nestelen in het brein van (potentiële) klanten.

Meld je aan

Aanmelden kan tot: 14 september 2023

De investering voor dit driedelige programma (inclusief lunch) bedraagt € 895 p.p. voor leden en € 1195 p.p. voor niet-leden. Aan het eind van het programma weet je Commercial Teaching succesvol toe te passen.

 

Nog geen lid? Dat kan al vanaf € 2.060 per jaar, bekijk de voordelen.

Overzicht data

Volgende reeks

500% meer impact​ maken?

Gratis interview & factsheet 

Vul hieronder je e-mailadres in en je ontvangt direct:

Het interview met trainer Jacquelien Willemse
Meer informatie over Commercial Teaching
Het programma voor het najaar van 2023
Scroll naar boven