Commercial Teaching

Selling is telling?​

Nope. Selling is teaching!

Wil jij: Op de juiste knoppen in het brein van klanten kunnen drukken? Hen verbazen met je product? En verkopen wat jullie zo speciaal maakt? Doe dan mee aan het  3-delige programma Commercial Teaching: vol inspiratie waar je direct mee aan de slag gaat.

Sales is traditioneel gericht op het inventariseren van de klantbehoefte, om daarna een voorstel te doen. Met Commercial Teaching pak je het anders aan. Effectiever. Je gaat werken vanuit je eigen expertise en vertaalt deze naar de – bij jou bekende – behoeftes van de klant. Een fundamenteel andere benadering waarbij je de klant oprecht wijzer maakt en zo met jou verbindt. 

Gericht aan de slag ​

Hoe uniek zijn jouw Unique Selling Points?

Jouw bedrijf staat centraal tijdens het programma. Nadat je je kennis hebt uitgebreid, ga je gericht aan de slag met je salespropositie en leer je (eind) klanten stap voor stap wijzer te maken en te overtuigen. Aan het eind van het programma heb je één van jouw USP’s omgezet in krachtige Commercial Teaching.

Opzet Commercial Teaching programma ​

Na je aanmelding start het programma met een voorbereidende opdracht. In 3 dagdelen doe je inzicht op over jouw waarde propositie en welke USP’s echt uniek zijn voor je (eind)klant. Verbind je jouw USP’s aan klantwaarden. Ontwikkel je één USP naar een uitdagende Commercial Teaching. En vertaal je die naar een prikkelende salespresentatie.

 

De sessies volg je met maximaal 9 andere bedrijven per keer. Zo leer je ook van de toepassing in andere markten en industrieën.

Voor wie is het programma?

Dat is aan jou

Dit programma is heel waardevol voor directeuren/eigenaren/ (sales) MT van groeiende MKB-bedrijven met minimaal 10 medewerkers. Het programma is minder geschikt voor kleinere bedrijven en zelfstandig adviseurs. 

 

LET OP! Leden van de Oranjewoud Export Academy betalen €895 per persoon. Niet-leden betalen €1195 per persoon.

Inzicht in Commercial Teaching

Commercial Teaching (CT) is een salesmethode die ontwikkeld is door Matt Dixon en Brent Adamson, bekend van het boek The Challenger Sale. Ten grondslag aan de methode ligt jarenlang onderzoek naar werkende principes achter het verkoopproces.

 

In dit programma werken wij samen met Jacquelien Willemse, een van onze vaste trainers. Jacquelien is gespecialiseerd in neuromarketing en -sales. Aan de hand van inzichten uit de neurowetenschap leert ze bedrijven te nestelen in het brein van (potentiële) klanten.

Niet lid?

Meld je aan

Ben je niet lid, dan kun je je hier aanmelden voor het Commercial Teaching Programma. Leden kunnen zich met korting aanmelden via de app. Ook korting en toegang tot andere activiteiten en kennis? Je kunt natuurlijk ook gewoon lid worden, bekijk de voordelen.

Overzicht data

Commercial Teaching
Scroll naar boven