Excelleren in export

Onze leden zien hun organisatie groeien

Groeien over de grens

met een goede strategie

Markt veroveren in het buitenland vraagt om de juiste kennis, strategie en mentaliteit. In jouw lidmaatschap komen alledrie samen. Het maakt ons een club die bruist van de ambitie en ondernemersgeest. Een platform waar ondernemers elkaar helpen, experts je gericht bijspijkeren en meedenken, young professionals aanhaken bij jouw ambities, om uiteindelijk de stap te kunnen zetten naar succes over de grens.

‘Dat klinkt niet als een borrelclub’ horen wij je denken. En dat klopt. Niet dat het niet gezellig is, maar het draait om de inhoud. Om kennis opdoen en delen. Om het komen tot jouw strategie. Om doelen stellen en bereiken. Om een topsportmentaliteit.

Niet voor iedereen, wél voor jou?
En nee, dat maakt ons lidmaatschap niet voor iedereen geschikt. Maar wél voor jou als jij een succesvolle, ambitieuze onderneming runt en dit graag wil:

Het lidmaatschap van Oranjewoud

Dit kun je verwachten

Jaarlijks

Tijdens tafelsessies diepen we onderwerpen uit die leven bij leden, of gaan we in op een specifieke ervaring of businesscase van een lid. Interactieve sessies in (kleine) groepen waar je direct profijt van hebt. Soms met externe experts, maar altijd met andere leden. En de ene keer ’s avonds met een diner, de andere keer ‘s ochtends bij het ontbijt. Meer over tafelsessies.

Crossing the Chasm is een bewezen aanpak om succesvol te worden in een mainstream markt. In welk land dan ook. Wij hebben de Chasm Group met Geoffrey Moore naar Friesland gehaald en bieden nu gezamenlijk masterclasses aan in deze methode. Je volgt de masterclass twee keer per jaar, samen met een andere ondernemer. Je borduurt steeds voort op je strategie en gestelde doelen. Meer over de masterclass.

Volg je de masterclass ‘Crossing the Chasm’? Dan krijg je daar ook on-site sessies bij. Dan komt er een trainer bij je langs die gericht met jouw organisatie aan de slag gaat. Succes bereik je namelijk niet alleen door een plan te maken; de inzet van je hele team is nodig. Tijdens de on-site sessies ga je samen met de Chasm Group en je MT aan de slag om de strategie concreet uit te rollen.

Online B2B-leads genereren? Laat online marketing voor je werken. In dit 7-delige programma leer je van ervaren online marketeers hoe je dit bereikt. Super-concreet en afgestemd op jouw bedrijf. Het programma is specifiek ontwikkeld voor internationaal opererende B2B-bedrijven van mkb-formaat. Meer over het programma Inbound Marketing.

Elk jaar organiseren we een X-session: een event voor alle leden met topsprekers op het gebied van sales, export en leiderschap. State-of-the-art kennis die we van over de hele wereld naar Noord-Nederland halen. Naast dat je nieuwe kennis opdoet, leer je andere leden beter kennen en kun je ervaringen uitwisselen. Meer over X-sessions.

Tijdens een introducé-avond ontdekken bedrijven wat een lidmaatschap ze kan brengen – en gaan ze ook nog eens met interessante inzichten naar huis. Ken je een geïnteresseerde? Geef het door, dan nemen wij contact op en zetten wij jouw introducé op de lijst. Je hoeft (als lid) zelf niet aanwezig te zijn op de introducé-avond.

Niet-leden
Leden

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis”

- Voor- en Achternaam

CEO Alpha inc.

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis”

- Voor- en Achternaam

CEO Alpha inc.

We beginnen met een intake

voor het maximale uit je lidmaatschap

Na je aanmelding volgt een intakegesprek. Daarin bespreken we jouw ambities, doelen en wensen. Want we willen zeker weten dat je het maximale uit je lidmaatschap haalt en dat jij van waarde kunt zijn voor andere leden. Na dit gesprek koppelen we je aan geschikte tafelsessies en plannen we de rest van het programma met je in.

Hoger Organisatie-OntwikkelingsPlan

HOOP voor ieder lid

Samen stellen we jouw Hoger OrganisatieOntwikkelingsPlan (HOOP) op. Dat begint bij de intake. Daarin bespreken we jouw behoeften, ambities en de fase waarin je onderneming zich bevindt. Op basis hiervan geven we gericht advies over de invulling van je lidmaatschap. Iedere zomer volgt een nieuw HOOP-gesprek en advies.

Kosten van het lidmaatschap

afhankelijk van je omzet

De kosten van het lidmaatschap zijn afhankelijk van je omzet. Er zijn drie categorieën. Bekijk hieronder de categorie van jouw onderneming en de bijbehorende kosten. Belangrijk om te weten: je lidmaatschap en verlenging daarvan is steeds voor een periode van drie jaar.

Minder dan € 5 mio

omzet per jaar

€ 5-20 mio

omzet per jaar

Meer dan € 20 mio

omzet per jaar

Gun je organisatie die goed onderbouwde groei!

Deze bedrijven zijn al lid

Sta jij hier binnenkort ook tussen?

Masterclass Webinar 'Lorem Ipsum Dolo Sit Amet'

(Nog 20 plekken beschikbaar)

Begint het te kriebelen?

Kom, dan maken we kennis. We laten graag zien hoe het lidmaatschap bijdraagt aan jouw internationale ambities en kijken samen of we een match zijn.

Scroll naar boven