De ervaring
van Wafilin

Over Wafilin Systems

Henk Schonewille – CEO Wafilin Systems

Wafilin Systems is de specialist in het creeëren van slimme en unieke membraanfiltratie oplossingen voor de zuivel- en voedingsmiddelenindustrie. De systemen die Wafilin Systems ontwerpt en levert aan klanten, draagt bij aan het verduurzamen van de industrie en reduceert de kosten van het productieproces.
Wafilin Systems is sinds 2019 lid van de Oranjewoud Export Academy. Met de ambitie om hun export naar een hoger niveau te tillen. Vanuit het lidmaatschap zijn zij onder andere geholpen in hun internationale positionering. En het verkennen van nieuwe markten.

“Wij zijn lid om onze internationale ambities waar te maken. We vinden bij de Oranjewoud Export Academy kennis en ervaring van andere bedrijven, door die kruisbestuiving helpen we elkaar verder.”

- Henk Schonewille

CEO Wafilin Systems – lid sinds 2019

De uitdaging

De uitdaging van Wafilin Systems lag in de wijze waarop zij zichzelf, hun producten en service, naar buiten presenteren. Daarnaast zocht Henk Schonewille naar een omgeving die hem als CEO scherp houdt en voorziet van nieuwe inzichten.

De oplossing

Een belangrijk opbrengst is het herijken van de missie en visie van de organisatie. Een inbound marketingstrategie volgde, daarmee profileert Wafilin zich sterker richting de internationale klanten en verwerft de onderneming inmiddels haar positie in het Verenigd Koninkrijk. De tafelavonden, waarin gelijkstemde ondernemers met elkaar sparren, brengen Henk en zijn team tot de dag van vandaag nieuwe inzichten. Om stappen te blijven realiseren in hun export ambities.

Facts & Figures

30% omzet uit export

Actief in 7 landen

5 tot 10 miljoen euro omzet

20 tot 50 medewerkers

Opgericht in 2011

Begint het te kriebelen?

Kom, dan maken we kennis. We laten graag zien hoe het lidmaatschap bijdraagt aan jouw internationale ambities en kijken samen of we een match zijn.

Scroll naar boven