De ervaring
van Van Vuuren

Over Van Vuuren

Dennis Gijsman – CEO Van Vuuren

Van Vuuren is al sinds jaar en dag toonaangevend leverancier van binnendeuren in de Nederlandse utiliteitsbouw. Het bedrijf heeft een lange historie en komt voort uit de bedrijven Halbertsma deuren uit Grou en Picus deuren uit Eindhoven. Van Vuuren is een onafhankelijk opererend bedrijf.

Sinds 2019 is Van Vuuren lid van de Oranjewoud Export Academy. Van Vuuren is al enige tijd marktleider binnen de Nederlandse markt en heeft de ambitie dat marktleiderschap ook in andere landen te realiseren. De kennis pragmatische aanpak en het netwerk van de Oranjewoud Export Academy zijn daarin waardevol vindt Dennis Gijsman.

“Als jij koploper wilt zijn, dan is dit de plek om je verder te ontwikkelen”

- Dennis Gijsman

CEO Van Vuuren – lid sinds 2019

De uitdaging

Export is uitdagend omdat elke buitenlandse markt specifieke (wettelijke) eisen stelt aan deuren met een specifiek doel. Daarnaast was Van Vuuren op zoek naar manieren om de best passende buitenlandse markt te vinden.

De oplossing

Door focus aan te brengen op klantsegmenten in België. Een gestructureerde aanpak te hanteren door een Young Professional vanuit het Export Lab. En het kunnen sparren met een Captain of Export, Luca Arbouw. Heeft Van Vuuren sneller betere afwegingen kunnen maken in het betreden van de nieuwe markt.

Facts & Figures

25% omzet uit export

Actief in 5 landen

20 tot 50 miljoen euro omzet

50 tot 100 medewerkers

Opgericht in 1996

Video afspelen

Begint het te kriebelen?

Kom, dan maken we kennis. We laten graag zien hoe het lidmaatschap bijdraagt aan jouw internationale ambities en kijken samen of we een match zijn.

Scroll naar boven