De ervaring
van Mavasol

Over Mavasol

Klaas de Vries – CCO Mavasol

Mavasol is gespecialiseerd in circulaire systemen voor het scheiden van zand en mest in stallen. De producten van Mavasol dragen bij aan het verduurzamen van de agrarische industrie. Door het plaatsen van deze systemen wordt er zand hergebruikt, mest gereduceerd en afval gecomposteerd.

Mavasol is lid sinds 2019 en heeft binnen de Oranjewoud Export Academy gewerkt aan het creëren van een steeds betere ondersteuning van hun klant. En hebben een sterk fundament gelegd voor gerichte groei uit export de komende jaren.

“Oranjewoud Export Academy biedt ons een professioneel platform waar kennis en ervaring met noordelijke bedrijven kan worden gedeeld”

- Klaas de Vries

CCO Mavasol – lid sinds 2019

De uitdaging

Mavasol liep tegen de uitdaging aan dat na de introductie van een nieuw product in een nieuw land er na de eerste order bij een klant, er lang gewacht moest worden op een vervolgorder. De redenen daarvan waren onduidelijk.

De oplossing

De masterclass Crossing the Chasm gaf onder andere antwoord op de vraag hoe je van deze eerste klanten (early market), de kloof (the Chasm) naar de volwassen (mainstream) markt overbrugt. Het Inbound Marketing programma gaf de tools en een concrete aanpak hoe klantervaringen ingezet kunnen worden in de acquisitie van nieuwe klanten. Dit heeft geleid tot een efficiëntere marktbenadering in de 15 landen waarbinnen Mavasol actief is.

Facts & Figures

70% omzet uit export

Actief in 15 landen

2 tot 5 miljoen euro omzet

1 tot 5 medewerkers

Opgericht in 2016

Video afspelen

Begint het te kriebelen?

Kom, dan maken we kennis. We laten graag zien hoe het lidmaatschap bijdraagt aan jouw internationale ambities en kijken samen of we een match zijn.

Scroll naar boven