De ervaring
van Jongia

Over Jongia Mixing Technologies

Johan Postma – CEO Jongia Mixing Technologies

Jongia Mixing Technology heeft meer dan 80 jaar ervaring en daarmee uitgebreide kennis van verschillende procesindustrieën, mark specifieke trends, vereisten en behoeften. Jongia levert hoogwaardige roerwerken en mixers. Zij exporteren wereldwijd via dochterondernemingen in onder andere Duitsland, USA en China.

Jongia Mixing Technology is sinds 2019 lid van de Oranjewoud Export Academy. Samen met de Oranjewoud Export Academy heeft Jongia gebouwd aan haar online propositie in het B2B kanaal en is er focus aangebracht in het exportbeleid. 

“De gelijkwaardige bedrijven die aan tafel zitten, helpen je echt verder met uitleg over hun Best Practices, Lessons Learned en valkuilen”

- Johan Postma

Algemeen Directeur Jongia – lid sinds 2019

De uitdaging

Jongia Mixing Technology zocht een manier om focus aan te brengen. Een betere balans te vinden in de ambities van de onderneming met de klanten die je bedient en hoe je ze bedient. Daarnaast waren zij op zoek naar een pragmatische manier om de internationale marketingstrategie beter in te vullen.

De oplossing

Het kunnen sparren met gelijkgestemde ondernemers en betrokken experts vanuit de Oranjewoud Export Academy hebben geleid tot nieuwe inzichten ter verscherping van de exportstrategie. Hiermee is er snel en zichtbaar resultaat behaald. En zijn sommige valkuilen voorkomen. Het Inbound Marketing programma leidt tot de dag van vandaag tot meer leads en orders. En tot doorlopende invulling van nieuwe content en het steeds beter in contact staan met potentiële klanten.

Facts & Figures

60% omzet uit export

Actief in 20 landen

10 tot 20 miljoen euro omzet

21 tot 50 medewerkers

Opgericht in 1937

Video afspelen

Begint het te kriebelen?

Kom, dan maken we kennis. We laten graag zien hoe het lidmaatschap bijdraagt aan jouw internationale ambities en kijken samen of we een match zijn.

Scroll naar boven