De ervaring
van Acquaint

Over Acquaint

Rudy Dijkstra – CEO Acquaint

In 2014 is Acquaint gestart met haar missie: wereldwijd zorgen voor betrouwbare watervoorzieningen. Acquaint realiseert dit door innovatieve oplossingen te bieden waarmee leidingeigenaren en -beheerders leidingfalen kunnen voorspellen en schades en waterverspilling voorkomen.

Sinds 2019 is Acquaint lid van de Oranjewoud Export Academy. Binnen het lidmaatschap heeft Acquaint meegedaan aan verschillende onderdelen van het lidmaatschap zoals het inbound marketing programma en de masterclass Crossing-the-Chasm. Daarnaast heeft Acquaint succesvol de challenger sales methodiek weten te implementeren binnen haar organisatie.

“Als jij koploper wilt zijn, dan is dit de plek om je verder te ontwikkelen”

- Rudy Dijkstra

CEO Acquaint – lid sinds 2019

De uitdaging

In de scale-up fase van Acquaint lag de uitdaging van onderneming in het verder structureren en professionaliseren van de export aanpak.

Daarnaast zocht Rudy Dijkstra andere ambitieuze ondernemers om mee te sparren voor het versnellen van de internationale groei.

De oplossing

De masterclass Crossing-the-Chasm heeft erg geholpen in het aanbrengen van structuur en richting.

De inzichten uit deze masterclass hebben bijgedragen in het beter segmenteren van klanten passend bij de groei van de onderneming. Daarnaast zorgt het implementeren Challenger Sale verkoopmethode voor een effectiever en efficiënter verkoopproces.

Facts & Figures

15% omzet uit export

Actief in 5 landen

2 tot 5 miljoen euro omzet

21 tot 50 medewerkers

Opgericht in 2014

Video afspelen

Begint het te kriebelen?

Kom, dan maken we kennis. We laten graag zien hoe het lidmaatschap bijdraagt aan jouw internationale ambities en kijken samen of we een match zijn.

Scroll naar boven