Wat vindt Acquaint?

Acquaint, lid sinds 2019

Rudy Dijkstra, oprichter en directeur

Acquaint heeft een missie: betrouwbare watervoorzieningen wereldwijd. Daarvoor levert het innovatieve oplossingen die leidingfalen voorspellen.

Acquaint nam al deel aan het Inbound marketing programma en masterclass Crossing the Chasm. Ook heeft het dankzij de academy de Challenger sale-methode kunnen implementeren. Bekijk de video.

“Als jij koploper wilt zijn, dan is dit de plek om je verder te ontwikkelen”

De uitdaging

In de scale-up fase lag de uitdaging van Acquaint bij het structureren en professionaliseren van de export. Daarnaast had Rudy behoefte om te sparren met andere ondernemers over het realiseren van internationale groei.

De oplossing

Masterclass Crossing the Chasm zorgde voor structuur en focus op het juiste klantsegment. De Challenger sale-methode voor een effectiever verkoopproces. En tijdens tafelsessies spart Rudy met ondernemers die soortgelijke uitdagingen hebben.

Facts & Figures

25% omzet uit export

Actief in 5 landen

2 tot 5 miljoen euro omzet

21 tot 50 medewerkers

Opgericht in 2014

Rudy Dijkstra over het lidmaatschap:

Video afspelen

Wat het lidmaatschap heeft opgeleverd:

Volgens CEO Erik Driessen

Van 0 internationale projecten naar 25% van de omzet uit het buitenland.

Masterclass Crossing the Chasm en bijbehorende on site-sessie hebben ons helpen focussen in het buitenland.

We hebben bewust en goed onderbouwd kunnen kiezen voor export van ons meest volwassen product in de meest bekende toepassing. Innoveren en experimenteren doen we in de thuismarkt.

Het Inbound Marketing programma heeft veel voor ons sales- en marketingteam betekend. Zo hebben we nu een strategie en vast ritme in het creëren van content via diverse kanalen, halen we veel meer uit tevreden klanten door middel van testimonials en case studies en is het aantal volgers op LinkedIn verdubbeld.

Onze internationalisering heeft een ware spurt gemaakt.

Scroll naar boven