Expert Session AI

Internationaal ondernemen met hulp van AI

Alex van Ginneken, 28 november 2023

Deze Expert Session is volgeboekt. Aanmelden is niet meer mogelijk.
Op 28 november organiseren wij een Expert Session met niemand minder dan businesscoach en AI-specialist Alex van Ginneken. Alex laat je zien hoe kunstmatige intelligentie (AI) jouw onderneming verder kan helpen, specifiek als het om export gaat.

Wanneer: dinsdag 28 november, 19.00 – 22.00 uur

Waar: Z-gebouw Leeuwarden (Zaailand 106)

Aanmelden: dit kan tot 21 november op deze pagina. Leden kunnen gratis 2 personen aanmelden, voor niet-leden zijn de kosten € 24,50 per deelnemer.

Let wel: de kaarten gaan snel en vol = vol.
AI Alex van Ginneken

AI inzetten binnen jouw bedrijf

Krijg concrete tips en tools

Laat je meenemen in de kansen en oplossingen die AI te bieden heeft voor jou als mkb-bedrijf met internationale ambities. Leer hoe je met behulp van AI efficiënter opereert en productiever wordt, nieuwe mogelijkheden benut en risico’s beheerst. Alex voorziet je daarbij van:

Over Alex van Ginneken

Businesscoach en AI specialist

Alex van Ginneken is businesscoach, trainer Inbound Marketing bij de Oranjewoud Export Academy en afgelopen jaar uitgegroeid tot specialist op het gebied van AI. Sinds 2022 helpt hij ondernemers met het implementeren van AI tools in hun business. “Niet eerder zag ik bedrijven zo snel transformeren en resultaten behalen.” Alex schreef zijn ervaringen, inzichten en adviezen op in het eBook ‘Ondernemen met AI’.

Ook profiteren van AI?

Dit evenement is VOL geboekt, aanmelden is niet meer mogelijk.

Leden kunnen gratis 2 personen aanmelden, voor niet-leden zijn de kosten € 24,50 per deelnemer. Let wel: aanmelden kan tot 21 november en vol = vol.

Wist je dat lid worden van de Oranjewoud Export Academy al kan vanaf € 2.200 per jaar? Bekijk de voordelen.

Scroll naar boven